evo

Kuva:Idhair

evo® on innovatiivinen, yksilöllinen ja suoraselkäinen hius- ja kauneustuotteiden valmistaja, joka kertoo totuuden. Yritys on syntynyt halusta valmistaa laadukas kampaamosarja (jota ei myydä vastauksena elämän-, rakkauden- tai muuhun tuskaan). evo® astuu ulos normaalien totuutta venyttävien keksintöjen alueelta kieroutuneen rehellisellä

’wake up and smell the coffee’

-kampanjalla – jonka on tarkoitus laittaa ihmiset ajattelemaan. Yrityksen slogankin on – saving ordinary human’s from themselves.

evo® -pullot pursuavat persoonallisuutta ja niiden sisältä löytyy ylellisiä tuotteita. Tuotteet antavat ammattimaisen lopputuloksen samalla kun kunnioittavat luontoa. Et löydä tuotteista tarpeettomia, ylimarkkinoituja ainesosia, et kuvitteellista teknologiaa, et myyttejä etkä muita kikkoja. Kaikki evo® -tuotteiden ainesosat ovat tarpeellisia, mitään ei ole lisätty markkinointilauseiden vuoksi.

 

 

 

Sim DS

DS – KORKEALUOKKAINEN, KOTIMAINEN, HAJUSTEETON KAMPAAMOTUOTESARJA

Kemikaalikuormitus ja hajusteyliherkkyys ovat meille tärkeitä haasteita, joiden inspiroimina olemme ke
hittäneet korkealuokkaisen, hajusteettoman DS-kampaamotuotesarjan ihmisille, jotka haluavat ennaltaehkäistä liiallista kemikaalikuormitusta tai kärsivät hajusteyliherkkyydestä.

DS –tuotteiden kohdalla sanonta vähemmän on enemmän pitää enemmän kuin hyvin paikkaansa, sillä olemme karsineet tuotteista kaikki turhat raaka-aineet ja valinneet vain ne, joilla on selkeä funktio tuotteen toimivuuteen. Tuotesarjan tarkkaan valikoidut raaka-aineet hoitavat ja ravitsevat hiuksiasi puhtaasti, mutta tehokkaasti –laadusta

tinkimättä.

On tärkeää valita hiustenhoitotuotteet juuri oman hiustyypin mukaan. Monipuolinen muotoilu- ja viimeistelytuotevalikoima on korkealuokkaisen DS-sarjan ydin, sillä tarvitsitpa sitten mattamaista tekstuuria, rakennetta ja volyymia, lämpösuojaa, kevyttä pitoa kampauksen alle tai pitävää tukea ja viimeistelyä, kaiken tämän löydät DS-sarjasta!

DS-sarjan kaikki hiustenhoitotuotteet ovat dermatologisesti testattu herkällä iholla.

Kuva:Sim Finland

 

 

 

Kuva: Js Nicca

Herman’s -suoravärisarja

 

Herman’s – 100% vegaaninen suoraväri

Herman’s professional syntyi Cybershopin tiimin vuosien suunnittelun tuloksena. Haluttiin tehdä suoravärejä asiakkaiden toiveiden mukaisesti  – tyylillä. Laatu ja eettisyys ovat tärkeimpiä ajatuksia tämän täysin uniikin ja ainutlaatuisen suoravärin toteuttamisessa. Voimme ylpeänä ilmoittaa, että hiusvärimme ovat 100%:sti vegaanisia eikä värejä ole testattu eläimillä. Herman’s professional suoravärit on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Hollannissa perheyrityksen johtamassa tuotantolaitoksessa.