Kampaamopalvelut

Hyvän hiusleikkauksen perustana on hiusmallin sopivuus kantajalleen. Hiusmallia valitessa tulee ottaa huomioon kasvojen-,  luuston- ja kallonmuoto, hiusten kasvusuunnat ja käytettävissä oleva hiusmateriaali. Sopivalla leikkauksella korostetaan asiakkaan persoonallisuutta ja kauneimpia piirteitä. Hyvä hiustenleikkaus on myös helppohoitoinen.

Taidokas värjäys korostaa leikkausta ja tuo esiin parhaat puolet hiuksistasi. Skailetissa käytössä on mm. kotimainen Simin hajustamaton värisarja Sim Sensitive, IdHairin ammoniakiton värisarja Paint Free, Lanza Liquids, huippusuositut, upeat Guy Tang Mydentity -värisävyt sekä IdHairin Botany- ja Ekopharman -kasvivärit.

 

Kasvivärjäys

Vaihtoehto synteettiselle värjäykselle

Kasvivärit sisältää luonnollista väriä korostavaa yrttijauhetta, joka on 100% puhdasta ja yhdistelmä erilaisista kuivatuista yrteistä. Raaka-aineet on tutkittu huolellisesti, joka takaa tuotteen turvallisen käytön ja puhtauden.

Täysin luonnolliset kasvivärit toimivat veteen sekoitettuna, eikä hapetetta tarvita. Ne vaikuttavat vain hiuksen pinnalla, hiuksen rakennetta muuttamatta – lisäten hiusten läpimittaa kiinnittymällä hiuksen pinnalle sekä luoden samalla luonnollisen suojan ulkoisia haittavaikutuksia vastaan ja ravitsevat hiuksia tehden hiuksista vahvemmat, silkkisemmät ja kiiltävämmät.

Sokerointi

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena on karvaton ja pehmeä iho.

  • Sokeri on 100 %:nen luonnontuote, eikä se sisällä yleisesti allergisoivia aineita, eikä sitä ole testattu eläimiin.
  • Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy sileänä pidempään.
  • Sokerointi on hygieenistä.
  • Sokeroinnin avulla saadaan vähennettyä ja heikennettyä  karvoitusta tehokkaasti.
  • Ihoa ei saa kuoria päivää tai kahta ennen sokerointia, eikä samana tai seuraavana päivänä sokeroinnista.
  • Ihon kosteuttaminen on erittäin tärkeää ennen ja jälkeen sokeroinnin. Älä kuitenkaan rasvaa ihoa sokerointipäivänä.
  • Hikoilua, deodorantin käyttöä (sokeroidulla alueella) sekä ihoa tukkivien aineiden käyttöä (esimerkiksi meikit) tulee välttää seuraavan päivän ajan.
  • Auringonottoa tulee välttää 3-4 päivää sokeroinnin jälkeen.